Säng Signatur

Säng Signatur

Signatur ramsäng är bäst i test! Tre lager följsamma resårer, DuoZon och en ventilerande bäddmadrass var den vinnande kombinationen.
4 505 kr
Vår testvinnande ramsäng Signatur har tre tryckavlastande resårlager och en kraftig träram. Den följsamma zonindelningen har goda ergonomiska egenskaper och får axeln att sjunka ner ordentligt samtidigt som resten av kroppen får ett jämnt och följsamt stöd. Sängen har en ventilerande bäddmadrass med hålad kärna och fodral med nätkant som ger bra andningsförmåga.

Sängarna i Signatur-serien är resultatet av våra 20 år i sängbranschen. Här samlade vi allt vårt kunnande och kan med stolthet säga att två av modellerna korades till Testvinnare hos Testfakta. Dessutom har vi redan från start pressat priset ordentligt – alla ska kunna sova i en riktigt skön säng! Sängarna i Signatur-serien är utrustade med DuoZon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du olika hårdheter och 6 slitstarka och trendiga tyger att välja mellan.

Ramsängen Signatur har goda ergonomiska egenskaper och är utrustad med trippla resårlager i en extra kraftig träram. Dubbla lager av pocketresår ger en jämn tryckavlastning med djupare följsamhet och en mjukare zon för axlarna så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Sängen är kantförstärkt och har en extra kraftig träram med stötdämpande bonellresårer för en extra stadig säng som håller länge. Därför kan vi lova 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Den tillhörande bäddmadrassen Svea är tillverkad i högelastiskt polyeterskum med hålad kärna som ger extra bra andningsförmåga. Madrassen har ett följsamt stretchtyg och kärnan är ÖkoTex-certifierad, precis som tyget i bäddmadrassen. Fodralet går att ta av och tvätta vid behov, vilket ger ännu längre livslängd.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Längd: 200
Zonindelning: Duozon
Serie: Komfort
Höjd: 31 cm
Sängtyp: Ramsäng
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor