Säng Torsby

Säng Torsby

Torsby är perfekt för dig som söker en stabil säng med djup följsamhet och jämn tryckavlastning.
5 675 kr
Torsby ramsäng är perfekt för dig som söker en stabil säng med jämnt stöttande tryckavlastning och extra följsamhet. Torsby ingår i vår bas-serie, där sängarna är utvecklade för att passa de flesta sovstilar. Sängen finns i 3 olika hårdheter och 6 neutrala färger.

Torsby är utrustad med trippla resårlager i en extra kraftig träram. Dubbla lager av pocketresår ger en jämn tryckavlastning med djupare följsamhet så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Sängen är kantförstärkt och har en extra kraftig träram med stötdämpande bonellresårer för en extra stadig säng som håller länge.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Fodralet är lätt att ta av och tvätta vilket bidrar till en mer hygienisk sovmiljö och håller din bäddmadrass fräsch längre.

Frakt ingår ej vid köp av sängar i Bas-serien.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Längd: 200, 210
Zonindelning: Enzon
Serie: Bas
Höjd: 31 cm
Sängtyp: Ramsäng
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Garanti: 10 år
Leveranstid: 2-3 veckor