Studentpaketet

Studentpaketet

Vi spenderar en tredjedel av livet i sängen, och som student kanske lite mer. Den finns där genom tentaångest och vakna nätter. Genom sovmorgnar och seriemaraton. I ensamhet eller i spännande sällskap. Dina egna mjuka kvadratmeter för fokuserat plugg och episka förfester!

I Studentpaketet ingår Sofielund Ramsäng med bäddmadrass Sofia, Gavel Ramnäs, Ben rör 19 cm och hemleverans. Ramsängen Sofielund har förstärkt ram och kant för att klara extra belastning och höga ben för förvaring under sängen.
11 875 kr
Sofielund ramsäng är valet för dig som vill ha en enkel sängmodell med hög komfort.

Sängen är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du olika hårdhetsgrader och färger att välja mellan.

Sofielund ramsäng är utrustad med två resårlager och kantförstärkning. De följsamma pocketresårerna ger en skön tryckavlastning så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Fodralet är lätt att ta av och tvätta vilket bidrar till en mer hygienisk sovmiljö och håller din bäddmadrass fräsch längre.

I paketet ingår sänggaveln Ramnäs valv i matchande storlek och färg samt sängben Rör 19 cm.
Serie: Komfort
Sängtyp: Ramsäng
Längd: 200
Träram: Standard
Garanti: 25 år
Leveranstid: 3-4 veckor
Höjd: 23 cm
Zonindelning: Duozon
Resårtyp: Pocket/Bonell
Sängstorlek: Nej

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.