Kontinentalsäng Falsterbo

Kontinentalsäng Falsterbo

Falsterbo är en klassisk kontinentalsäng för dig som inte behöver anpassa komforten. Genom att begränsa valen i denna säng kan vi istället erbjuda den till ett riktigt bra pris.

19 990 kr

Falsterbo är en klassisk kontinentalsäng för dig som inte behöver anpassa komforten. Falsterbo har blivit en av våra populäraste sängar till första hemmet, sommarstugan eller gästrummet. Genom att begränsa valen i denna säng kan vi istället erbjuda den till ett riktigt bra pris.

Falsterbo är utrustad med följsamma pocketresårer i medelfast hårdhet. De individuella resårerna anpassar sig efter kroppen och ger en följsam avlastning. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket gör att den håller sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges)

Leveranstid: 4-5 veckor
Resårtyp: Pocket/Polyeter
Serie: Limited Edition
Träram: Standard
Höjd: 43 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Zonindelning: Enzon
Längd: 200
Garanti: 3 år

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.