Säng Signatur

Säng Signatur

Signatur ramsäng är bäst i test igen! Tre lager följsamma resårer, DuoZon och en ventilerande bäddmadrass var den vinnande kombinationen.
6 495 kr
Vår testvinnande ramsäng Signatur har tre tryckavlastande resårlager och en kraftig träram. Den följsamma zonindelningen har goda ergonomiska egenskaper och får axeln att sjunka ner ordentligt samtidigt som resten av kroppen får ett jämnt och följsamt stöd. Sängen har en ventilerande bäddmadrass med hålad kärna och fodral med nätkant som ger bra andningsförmåga.

Sängarna i Signatur-serien är resultatet av våra 20 år i sängbranschen. Här samlade vi allt vårt kunnande och kan med stolthet säga att två av modellerna korades till Testvinnare hos Testfakta. Dessutom har vi redan från start pressat priset ordentligt – alla ska kunna sova i en riktigt skön säng! Sängarna i Signatur-serien är utrustade med DuoZon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du olika hårdheter och 6 slitstarka och trendiga tyger att välja mellan.

Ramsängen Signatur har goda ergonomiska egenskaper och är utrustad med trippla resårlager i en extra kraftig träram. Dubbla lager av pocketresår ger en jämn tryckavlastning med djupare följsamhet och en mjukare zon för axlarna så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Sängen är kantförstärkt och har en extra kraftig träram med stötdämpande bonellresårer för en extra stadig säng som håller länge. Därför kan vi lova 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Den tillhörande bäddmadrassen Signatur är tillverkad i mjuk memory foam med hålad kärna som ger extra bra andningsförmåga. Madrassen har ett följsamt stretchtyg och kärnan är ÖkoTex-certifierad, precis som tyget i bäddmadrassen. Fodralet går att ta av och tvätta vid behov, vilket ger ännu längre livslängd.

Signatur finns även som testvinnande kontinentalsäng.
Serie: Komfort
Sängtyp: Ramsäng
Längd: 200
Träram: Förstärkt
Garanti: 25 år
Leveranstid: 5-6 veckor
Höjd: 31 cm
Zonindelning: Duozon
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell
Sängstorlek: Enkelsäng (80-140cm)

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.