Sängar 120 cm

Köp en skön, 120 cm bred säng

Här hittar du de sängmodeller vi erbjuder i 120 cm bredd, den perfekta storleken för gästrummet eller tonårsrummet. De flesta av sängarna finns i olika färger, fastheter (mjuk, medel, fast och extra fast) samt längderna 120x200 och 120x210 cm. Alltid handtillverkade i Sverige. Alltid 30 års garanti.

Filter
Filtrera
Sängtyp
  1. Kontinentalsäng 12 artiklar
  2. Ramsäng 12 artiklar
  3. Ställbar säng 7 artiklar
Pris
Serie
  1. BASIC 1 artikel
  2. CLASSIC 23 artiklar
  3. SIGNATUR 1 artikel
  4. PREMIUM 4 artiklar
  5. LYX 21 artiklar
31 av 31

Produkter

Sätt fallande sortering
31 av 31

Produkter

Sätt fallande sortering

Sköna 120 cm breda kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar

Vi på KungSängen är stolta att erbjuda marknadens bredaste sortiment av svensktillverkade, bekväma och snygga kvalitetssängar. Alla våra sängar är handtillverkade och har 30 års garanti.

På den här sidan kan du se alla våra 120 cm breda kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar. Vi erbjuder de flesta av våra sängar i flera olika fastheter, färger och längder, vanligtvis både 120x200 cm och 120x210 cm.

Det här är en populär sängstorlek i allt från gästrum till tonårsrum eller sommarstugan, när man vill ha en lite bredare säng men inte riktigt får plats med en dubbelsäng.

Kombinera gärna din nya säng med en snygg sänggavel i matchande tyg.

Andra mått på sängar

Utöver 120-sängar så har vi ett stort utbud av sängar i andra mått:

Du kan även specialbeställa sängar från oss med mått helt efter dina egna önskemål.

Besök gärna våra butiker

Om du tycker det är svårt att välja kan det vara en bra idé att besöka en av våra sängbutiker. KungSängen är Sveriges största sängkedja med butiker i hela landet, så varför inte låta någon av våra sängexperter guida dig till ditt nästa sängköp?

.