Sängar 120 cm

Köp en skön, 120 cm bred säng

Här hittar du de sängmodeller vi erbjuder i 120 cm bredd, den perfekta storleken för gästrummet eller tonårsrummet. De flesta av sängarna finns i olika färger, fastheter (mjuk, medel, fast och extra fast) samt längderna 120x200 och 120x210 cm. Alltid handtillverkade i Sverige. Alltid 30 års garanti.


Kontinentalsängar 120 cm Ramsängar 120 cm

Filter
Filtrera
Sängtyp
  1. Kontinentalsäng 13 artiklar
  2. Ramsäng 12 artiklar
  3. Ställbar säng 7 artiklar
Pris
Serie
  1. BASIC 1 artikel
  2. CLASSIC 25 artiklar
  3. PREMIUM 4 artiklar
  4. LYX 21 artiklar
32 av 32

Produkter

Sätt fallande sortering
32 av 32

Produkter

Sätt fallande sortering

Sköna 120 cm breda kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar

Vi på KungSängen är stolta att erbjuda marknadens bredaste sortiment av svensktillverkade, bekväma och snygga kvalitetssängar. Alla våra sängar är handtillverkade och har 30 års garanti.

På den här sidan kan du se alla våra 120 cm breda sängar. Oavsett om du är ute efter en 120 cm kontinentalsäng, ramsäng eller kanske ställbara säng, så kan du välja från vårt breda utbud.
Om du söker en billig 120 säng så rekommenderar vi vår basic serie. Genom att tillhandahålla ett något smalare utbud har vi också kunnat press priset för att kunna erbjuda en kvalitetssäng till ett riktigt bra pris. Är det däremot säng där inget lämnats åt slumpen och tillverkade i naturmaterial, så som tagel, ull och latex, då rekommendera vi vår lyx serie.

Vi erbjuder de flesta av våra sängar i flera olika fastheter, färger och längder, vanligtvis både 120x200 cm och 120x210 cm. Våra populäraste tygval är grått, beige, svart eller mörk grå.

Det här är en mycket uppskattad sängstorlek i allt från gästrum till tonårsrum eller sommarstugan, när man vill ha en lite bredare säng men inte riktigt får plats med en dubbelsäng. I ett mindre rum, t.ex barnrum eller ett gästrum, så fungerar ofta en 120 säng även som en soffa eller dagbädd när man vill kombinera en sitt och sovyta. Du är också särskilt uppskattat av mindre barn att kunna sova brevid sin mamma eller pappa på ett skönt sätt.

Välj också gärna en snygg sänggavel i matchande tyg till din nya säng. En säng 120 cm med gavel ger verkligen ett möblerat intryck och är även ett skönt stöd om man vill läsa en bok eller se en film i sängen.

Det kan också vara en god idé att använda utrymmet under din 120 säng till förvaring. Praktiskt i gästrummet eller i barnrummet. Vi har flera sängben att välja på för att anpassa höjden om man önskar att förvara något under sängen.

Avslutningsvis så missa inte att komplettera med ett snyggt överkast till din 120 cm säng och även matchande lakan. Vi har samlat våra överkast och plädar här. Lakan finner du bland våra sängkläder.

Andra mått på sängar

Utöver 120-sängar så har vi ett stort utbud av sängar i andra mått:

Du kan även specialbeställa sängar från oss med mått helt efter dina egna önskemål.

Besök gärna våra butiker

Om du tycker det är svårt att välja kan det vara en bra idé att besöka en av våra sängbutiker. KungSängen är Sveriges största sängkedja med butiker i hela landet, så varför inte låta någon av våra sängexperter guida dig till ditt nästa sängköp?

.