Boka sängprovning!
Boka privat tid med en sängexpert via videolänk eller i butik

Ställbar säng Tyreström

Ställbar säng Tyreström

Tyreström är en ställbar säng med nätt design. Den är extra låg och passar särskilt väl om du vill använda sängram. Tyreström är en ställbar säng för dig som vill ha en fast känsla och naturlig avslappning i axlar och rygg. .

29 990 kr

Tyreström är en smidig ställbar säng med förstärkta kanter och mjukare zon för axlarna. En praktisk och bekväm säng med vändbar madrass som håller formen i många år.

Vår ställbara säng Tyreström ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter och 8 trendiga tyger att välja mellan.

Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen går att höja och sänka steglöst i både huvud- och fotända. Anti-glid-system med madrassband och glidskydd håller madrassen på plats.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Finns som både enkelsäng och dubbelsäng.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket
Serie: Komfort
Sängtyp: Ställbar säng
Garanti Motor: 10 år
Garanti: 30 år
Leveranstid: 3-4 veckor
Motoregenskaper: Batteribackup, Handkontroll, Justerad fot och huvudända
Höjd: 31 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Zonindelning: Duozon
Längd: 200, 210
Sängstorlek: Enkelsäng (80-140cm)

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.