Påslakanset

Välj påslakan och örngott efter den känsla du vill ha när du sover. Satinpåslakan för en lyxig upplevelse i sängen. Linnepåslakan känns svalt mot huden och anpassar sig efter din egen värme, medan bomullslakan ger en krispig känsla. Våga mixa och matcha med avvikande färg på örngotten och ha gärna fler än två kuddar för en vacker bäddning. Till alla våra påslakanset ingår alltid minst ett örngott i priset.

Filter
Filtrera
Pris
Material
 1. Bambu 5 artiklar
 2. Bomull 15 artiklar
 3. Bomull Ekologisk 5 artiklar
 4. Bomullspercale 7 artiklar
 5. Bomullssatin 19 artiklar
Serie
 1. FRIDA HANSDOTTER 4 artiklar
 2. NATUR EKO 5 artiklar
 3. SIGNATUR 5 artiklar
 4. LYX 20 artiklar
 5. SÄSONG 19 artiklar
 6. STANDARD 5 artiklar
 7. ROYAL 2 artiklar
 8. PRIMA 5 artiklar
51 av 71

Produkter

Sätt fallande sortering
51 av 71

Produkter

Sätt fallande sortering

PÅSLAKAN

Vilken är din sovrumsstil? Föredrar du en lyxig hotellkänsla i vitt och grått? Eller tycker du bättre om när sängen får sprudla av färger och mönster? Vi ha påslakan för alla stilar! Hos oss hittar du påslakan och örngott i säsongens trendfärger och mönster, men också långsiktiga klassiker. Vi erbjuder både örngott och påslakan i många olika material, från luftig bomull till exklusiv bomullssatin och bambufiber.

Många positiva effekter

Våra påslakan och örngott bjuder på mer än bara ett fint yttre. Med påslakanset i bambu eller bomullssatin får du en len och sval känsla i sängen och samtidigt som du får en lyxig bäddning. Perfekt till varma sommarnätter eller för dig som ofta blir varm under natten. Påslakan i bambufiber håller sängen fräsch och torr länge med sin fuktavvisande och antibakteriella förmåga.

Visste du att ett örngott i bambu kan ha positiva effekter på hud och hår? Den lena ytan minskar risken för friktion och slitskador på håret, samtidigt som materialets naturliga antibakteriella och fuktavvisande förmåga hjälper huden att hålla sig ren. Bläddra bland våra påslakan och örngott i bomullssatin och bambu här.

Vill du ha härligt krispiga påslakan? Då är påslakan i bomull rätt val. Våra påslakan i bomull ger en härligt nybäddad känsla länge och finns i många olika färger, mönster och stilar. Påslakan i bomull hittar du här.

Välj storlek som passar dig

Våra påslakan och örngott finns i olika storlekar för att passa just ditt hem perfekt. Vi har påslakan i 150x200 cm och 240x200 cm. Våra örngott finns i måtten 40x70 cm, 50x60 cm, 50x90 cm, 60x80 cm och 70x100 cm.

.