Sängpaket Annelund

paket_bjorknas

Sängpaket Björknäs

Sängpaket Annelund

  • 1 st Annlund Kontinentalsäng 180x200
  • 1 st Sänggavel Fagerdala
  • 8 st Ben Vas, 19 cm
  • 1 st Madrasskydd Bomull, 180x200cm
  • 2 st Täcke Organic Medel, 150x210cm
  • 2 st Kudde Organic Medel, 50x60cm
  • 1 st Formsytt underlakan,180x200cm
  • 2 st Påslakanset, Exclusive Grå
  • Sov gott-garanti

Välkommen in i någon av våra butiker för att anpassa ditt paket!

42 010 kr

Ingen är den andra lik. Därför är kontinentalsängen Annelund anpassad för att både du och din partner ska kunna välja olika komforter i en och samma säng. Den vändbara madrassen går nämligen att kombinera med olika zonindelningar och hårdheter.

Annelund kontinentalsäng ingår i Premium-serien där sängarna är utvecklade för dig som har större krav på komfort och design. Utifrån olika kroppstyper och sovstilar har vi tagit fram tre olika komforter: AutoZon, DuoZon och MultiZon. Det ger sängar som följer dina konturer med stor precision – tryckavlastning precis där du behöver. Annelund kommer i utförandena DuoZon, som ger extra tryckavlastning för axlarna och Multizon, som är speciellt anpassat för att ge extra stöd för svank och midja samtidigt som det tryckavlastar axlar och höft. Dessutom har du olika hårdheter och 6 slitstarka och trendiga tyger att välja mellan.

Annelund kontinentalsäng är utrustad med tre resårlager och kantförstärkning. De trippelfjädrande resårerna ger en skön följsamhet så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

I sängens grundutförande MultiZon ligger ett lager av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex över pocketresåren. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Serie: Premium
Träram: Standard
Höjd: 43 cm
Längd: 200
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell