Sängpaket Signatur

haringe_ram_enkelsang_antracit_bm_sofia

Säng Häringe

Sängpaket Signatur

  • 1 st Ramsäng Signatur, 90x200 cm
  • 1 st Sänggavel Hovdala, 90cm
  • 4 st Ben Ek, 19 cm
  • 1 st Madrasskydd Bomull, 90x200cm
  • 1 st Täcke Sval, 150x210cm
  • 1 st Kudde Låg i Bollfiber, 50x60cm
  • 1 st Dra-på-lakan, 90x200cm
  • 1 st Påslakanset, Jako Blå
  • Sov gott-garanti

Välkommen in i någon av våra butiker för att anpassa ditt paket!

9 973 kr

Vår testvinnande ramsäng Signatur har tre tryckavlastande resårlager och en kraftig träram. Den följsamma zonindelningen har goda ergonomiska egenskaper och får axeln att sjunka ner ordentligt samtidigt som resten av kroppen får ett jämnt och följsamt stöd. Sängen har en ventilerande bäddmadrass med hålad kärna och fodral med nätkant som ger bra andningsförmåga.

Sängarna i Signatur-serien är resultatet av våra 20 år i sängbranschen. Här samlade vi allt vårt kunnande och kan med stolthet säga att två av modellerna korades till Testvinnare hos Testfakta. Dessutom har vi redan från start pressat priset ordentligt – alla ska kunna sova i en riktigt skön säng! Sängarna i Signatur-serien är utrustade med DuoZon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du olika hårdheter och 6 slitstarka och trendiga tyger att välja mellan.

Ramsängen Signatur har goda ergonomiska egenskaper och är utrustad med trippla resårlager i en extra kraftig träram. Dubbla lager av pocketresår ger en jämn tryckavlastning med djupare följsamhet och en mjukare zon för axlarna så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Sängen är kantförstärkt och har en extra kraftig träram med stötdämpande bonellresårer för en extra stadig säng som håller länge. Därför kan vi lova 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Den tillhörande bäddmadrassen Svea är tillverkad i högelastiskt polyeterskum med hålad kärna som ger extra bra andningsförmåga. Madrassen har ett följsamt stretchtyg och kärnan är ÖkoTex-certifierad, precis som tyget i bäddmadrassen. Fodralet går att ta av och tvätta vid behov, vilket ger ännu längre livslängd.

Längd: 200
Zonindelning: Duozon
Serie: Komfort
Höjd: 31 cm
Sängtyp: Ramsäng
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor