Säng Dalarö

/l/i/lindo_dubbel.jpg

Säng Lindö

/e/r/erikslund_mb.jpg

Säng Erikslund

Säng Dalarö

Lyx-seriens ställbara säng Dalarö är vi extra stolta över - både vad gäller komfort och funktion. Komfortlager av luftiga naturmaterial och tryckavlastande resårer ger en följsam säng som håller i många år.
50 910 kr
Lyx-seriens ställbara säng Dalarö är vi extra stolta över - både vad gäller komfort och funktion. Komfortlager av luftiga naturmaterial och tryckavlastande resårer ger en följsamhet utöver det vanliga och en säng som håller i många år.

Dalarö ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Den ställbara sängen Dalarö är en maffig och stabil säng med dubbelfjädrande pocketresår och tryckavlastande naturlatex. Madrassen är vändbar och håller därmed sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen går att höja och sänka steglöst i både huvud-och fotända och den har LED-belysning i handkontrollen. Kraftiga lyftarmar och förstärkta hörn ger en stabil säng som håller i många år.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett smidigt stretchtyg med kashmirull. Det följsamma tyget ökar kontakten mellan kropp och resårer vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan är av tagel och självventilerande Vita Talalay®-latex som anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket/Pocket
Garanti: 25 år
Garanti Motor: 10 år
Höjd: 52 cm
Längd: 200, 210
Motoregenskaper: Batteribackup, Handkontroll, Justerad fot och huvudända
Leveranstid: 4-5 veckor
Sängtyp: Ställbar säng
Zonindelning: Enzon
Serie: Lyx