Ställbar säng Dalarö

Ställbar säng Dalarö

Lyx-seriens ställbara säng Dalarö är vi extra stolta över - både vad gäller komfort och funktion. Komfortlager av luftiga naturmaterial och tryckavlastande resårer ger en följsam säng som håller i många år.

79 990 kr

Lyx-seriens ställbara säng Dalarö är vi extra stolta över - både vad gäller komfort och funktion. Komfortlager av luftiga naturmaterial och tryckavlastande resårer ger en följsamhet utöver det vanliga och en säng som håller i många år.

Dalarö ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Den ställbara sängen Dalarö är en maffig och stabil säng med dubbelfjädrande pocketresår och tryckavlastande naturlatex. Madrassen är vändbar och håller därmed sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen går att höja och sänka steglöst i både huvud-och fotända och den har LED-belysning i handkontrollen. Kraftiga lyftarmar och förstärkta hörn ger en stabil säng som håller i många år.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett smidigt stretchtyg med kashmirull. Det följsamma tyget ökar kontakten mellan kropp och resårer vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan är av tagel och självventilerande Vita Talalay®-latex som anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges).

Serie: Lyx
Sängtyp: Ställbar säng
Resårtyp: Pocket/Pocket
Zonindelning: Enzon
Garanti: 25 år
Leveranstid: 4-5 veckor
Motoregenskaper: Batteribackup, Handkontroll, Justerad fot och huvudända
Höjd: 52 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Garanti Motor: 10 år
Längd: 200, 210
Sängstorlek: Enkelsäng (80-140cm)

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.