Boka sängprovning!
Boka privat tid med en sängexpert via videolänk eller i butik

Ställbar säng Dalarskär

Ställbar säng Dalarskär

Dalarskär är den ställbara sängen för dig som vill ha lyx rakt igenom. Det är en gedigen natursäng med högsta klass på komfort och design. Väljer du Dalarskär får du även handkontroller som minns hur just du sover som bäst!

99 990 kr

Lyx-seriens ställbara säng Dalarskär är vi extra stolta över - både vad gäller komfort och funktion. Komfortlager av luftiga naturmaterial och tryckavlastande resårer ger en följsamhet utöver det vanliga och en säng som håller i många år.

Dalarskär ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Den ställbara sängen Dalarskär är en maffig och stabil säng med dubbelfjädrande pocketresår och tryckavlastande naturlatex. Madrassen är vändbar och håller därmed sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen går att höja och sänka steglöst i både huvud-och fotända och den har LED-belysning i handkontrollen. Kraftiga lyftarmar och förstärkta hörn ger en stabil säng som håller i många år.

Komfort
Norrskär är en lyxig bäddmadrass med en tjocklek på hela 11 cm.
Kärnan i Talalay-latex har en unik andningsförmåga och temperaturreglering, vilket gör den både bekväm och allergivänlig. Den minskar dessutom risken för kvalster med upp till 70% jämfört med andra material.
Talalay-latexens tryckavlastande förmåga ger en tryckfri support som håller ryggraden rak och minskar kroppens rörelse i sängen.
Norrskär passar särskilt väl i det nordiska klimatet eftersom den går att anpassa efter årets varierande säsonger. Med en luftig sommarsida i bomull och en värmande vintersida i fårull hjälper madrassen dig och din säng att hålla en behaglig temperatur året om.

Hållbarhet
Kärnan i naturligt Talalay-latex är både naturlig och återvinningsbar. Den är hållbart framtagen ur saften från gummiträdet och produceras enbart med förnybar energi.
Madrassens kärna, vadd och stretchtyg är öko-tex certifierade, vilket innebär total frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Talalay-latexen har flera miljöcertifieringar; Rainforest Alliance/FSC, Cradle to cradle, ECO-institute och Water Stewardship. Ett smart val för både kropp och miljö.

Design
Norrskär har ett quiltat fodral som håller vadden stadigt på plats, och madrassen går att köpa i alla våra standardmått.

Skötsel
Komplettera gärna din bäddmadrass med ett madrasskydd. Det skyddar bäddmadrassen från smuts och fläckar och förlänger därmed dess livslängd. Dessutom håller du den mer hygienisk och fräsch.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket/Pocket
Serie: Lyx
Sängtyp: Ställbar säng
Garanti Motor: 10 år
Garanti: 30 år
Leveranstid: 4-5 veckor
Motoregenskaper: Batteribackup, Handkontroll, Justerad fot och huvudända
Höjd: 58
Zonindelning: Femzon
Längd: 200, 210
Sängstorlek: Enkelsäng (80-140cm)

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.