Säng Erikslund

Sunnerbo-cb

Säng Sunnerbo

/e/d/edsberg_motorsang_silver.jpg

Säng Edsberg

Säng Erikslund

Ingen är den andra lik. Därför är den ställbara sängen Erikslund anpassad för att både du och din partner ska kunna välja olika komforter i en och samma säng.
24 600 kr
Ingen är den andra lik. Därför är den ställbara sängen Erikslund anpassad för att både du och din partner ska kunna välja olika komforter i en och samma säng. Den vändbara madrassen går nämligen att kombinera med olika zonindelningar och hårdheter.

Den ställbara motorsängen Erikslund ingår i Premium-serien där sängarna är utvecklade för dig som har större krav på komfort och design. Utifrån olika kroppstyper och sovstilar har vi tagit fram tre olika komforter: AutoZon, DuoZon och MultiZon. Det ger sängar som följer dina konturer med stor precision – tryckavlastning precis där du behöver. Erikslund kommer i utförandena DuoZon, som ger extra tryckavlastning för axlarna och Multizon, som är speciellt anpassat för att ge extra stöd för svank och midja samtidigt som det tryckavlastar axlar och höft. Dessutom har du olika hårdheter och 6 slitstarka och trendiga tyger att välja mellan.

I sängens grundutförande MultiZon ligger ett lager av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex över pocketresåren. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen går att höja och sänka steglöst i både huvud- och fotända. Med Bluetooth kan man välja att styra sängen via en App eller tillhörande handkontroll. Anti-glid-system med madrassband och glidskydd håller madrassen på plats.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Erikslund finns både som enkel- och dubbelsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket/Polyeter
Garanti: 25 år
Garanti Motor: 10 år
Höjd: 41 cm
Längd: 200
Motoregenskaper: Batteribackup, Bluetooth, Justerad fot och huvudända, Trådlös Handkontroll
Leveranstid: 2-3 veckor
Sängtyp: Ställbar säng
Serie: Premium