SOMMARREA! Halva priset på mängder av sängar, sänggavlar och sängkläder. Just nu fri frakt i butikernas närområde (Gäller t.o.m 5/8)

Säng Kilafors

Enkelsäng Kilafors

Säng Kilafors

Säng Beatelund

Säng Beatelund

Säng Kilafors

Kilafors är en ställbar säng med följsamma integrerade pocketresårer som ger dig jämn och skön tryckavlastning.
15 000 kr
Kilafors är en ställbar säng med följsamma pocketresårer som ger dig jämn och skön tryckavlastning hela natten. Kilafors har blivit en av våra populäraste sängar till första hemmet, sommarstugan eller gästrummet och finns i medelfast hårdhet.

Kilafors är utrustad med följsamma pocketresårer som är integrerade i underredet. De individuella resårerna anpassar sig efter kroppen och ger en följsam avlastning. Sängen går att höja och sänka steglöst i både huvud- och fotända.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Fodralet är lätt att ta av och tvätta vilket bidrar till en mer hygienisk sovmiljö och håller din bäddmadrass fräsch längre.

Frakt tillkommer.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket
Garanti: 3 år
Garanti Motor: 3 år
Höjd: 36 cm
Längd: 200
Motoregenskaper: Batteribackup, Handkontroll, Justerad fot och huvudända
Leveranstid: 5-6 veckor
Sängtyp: Ställbar säng
Zonindelning: Enzon
Serie: Limited Edition

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Fri frakt i butikernas närområde utom på sängar ur vår bas-serie

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.