Säng Kramfors

Säng Kramfors

Justera din säng med ett enkelt knapptryck! Kramfors är en bekväm motorsäng med följsamma resårer som ger kroppen en jämn tryckavlastning.
17 840 kr
Kramfors ställbar säng passar dig som söker en prisvärd säng med jämnt stöttande tryckavlastning och skön följsamhet. Sängen finns i 3 olika hårdheter och 6 färger.

Kramfors är utrustad med följsamma pocketresårer. Pocketresårerna i kombination med en stabil botten ger jämn tryckavlastning och skön följsamhet så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Kanterna är förstärkta vilket ger madrassen extra stabilitet. Madrassen hålls ordentligt på plats av ett insytt tygband.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Fodralet är lätt att ta av och tvätta vilket bidrar till en mer hygienisk sovmiljö och håller din bäddmadrass fräsch längre.

Passa på, Kramfors finns i begränsad upplaga.
Det finns även enstaka antal kvar i bredden 80 och 105. Kontakta din närmaste butik för mer information.

Frakt ingår ej vid köp av Limited edition-sängar.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket/Polyeter
Höjd: 37 cm
Längd: 200
Motoregenskaper: Batteribackup, Handkontroll, Justerad fot och huvudända
Leveranstid: 2-3 veckor
Sängtyp: Ställbar säng
Zonindelning: Enzon
Serie: Limited Edition