Säng Lyckås

Säng Lyckås

Lyckås är en ställbar säng vars följsamma pocketresårer har en mjukare zon för axlarna. En praktisk och bekväm säng med vändbar madrass som håller formen i många år.
20 350 kr
Lyckås är en ställbar säng vars följsamma pocketresårer har en mjukare zon för axlarna. En praktisk och bekväm säng med stadig bas och vändbar madrass som håller formen i många år.

Vår ställbara motorsäng Lyckås ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter och 8 trendiga tyger att välja mellan.

Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen går att höja och sänka steglöst i både huvud- och fotända. Anti-glid-system med madrassband och glidskydd håller madrassen på plats.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Finns som både enkelsäng och dubbelsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket/Polyeter
Garanti: 25 år
Garanti Motor: 10 år
Höjd: 41 cm
Längd: 200, 210
Motoregenskaper: Batteribackup, Handkontroll, Justerad fot och huvudända
Leveranstid: 2-3 veckor
Sängtyp: Ställbar säng
Zonindelning: Duozon
Serie: Komfort