Boka sängprovning!
Boka privat tid med en sängexpert via videolänk eller i butik

Ställbar säng Signatur

Ställbar säng Signatur

Vår ställbara säng Signatur passar dig som vill ha en prispressad säng med hög komfort. Det luftiga naturmaterialet och bäddmadrassen i memory foam gör Signatur till en sval säng med både tryckavlastning och en ombonad känsla.
19 995 kr
Vår ställbara säng Signatur har en skön komfort och kan höjas och sänkas steglöst i både huvud- och fotända. Pocketresårerna i kombination med ett ventilerande lager naturlatex ger ett följsamt stöd för hela kroppen samtidigt som de ger extra tryckavlastning för axelpartiet.

Sängarna i Signatur-serien är resultatet av våra 20 år i sängbranschen. Genom att kombinera de bästa egenskaperna hos våra populäraste sängmodeller har vi tagit fram modeller med komfort utöver det vanliga. Två av modellerna har även varit testvinnare vilket vi är stolta över. Dessutom har vi redan från start pressat priset ordentligt – alla ska kunna sova i en riktigt skön säng! Sängarna i Signatur-serien är utrustade med DuoZon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du 4 hårdheter och olika slitstarka och trendiga tyger att välja mellan.

I sängens mellanmadrass ligger ett lager av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Den tillhörande bäddmadrassen Signatur är tillverkad i mjuk memory foam med hålad kärna som ger extra bra andningsförmåga. Madrassen har ett följsamt stretchtyg och kärnan är ÖkoTex-certifierad, precis som tyget i bäddmadrassen. Fodralet går att ta av och tvätta vid behov, vilket ger ännu längre livslängd.


Signatur finns även som ramsäng och kontinentalsäng.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges)
Resårtyp: Pocket
Serie: Signatur
Sängtyp: Ställbar säng
Garanti Motor: 10 år
Garanti: 30 år
Leveranstid: 3-4 veckor
Motoregenskaper: Batteribackup, Justerad fot och huvudända, Trådlös Handkontroll
Höjd: 41 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Zonindelning: Duozon
Längd: 200
Sängstorlek: Enkelsäng (80-140cm)

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.