Säng Visby

Säng Visby

Justera din säng med ett enkelt knapptryck! Visby är en bekväm motorsäng med följsamma resårer som ger kroppen en jämn tryckavlastning.
15 300 kr
Visby ställbar säng passar dig som söker en klassisk säng med jämnt stöttande tryckavlastning och skön följsamhet. Visby ingår i vår bas-serie, där sängarna är utvecklade för att passa de flesta sovstilar. Sängen finns i 3 olika hårdheter och 6 neutrala färger.

Visby är utrustad med följsamma pocketresårer. Pocketresårerna i kombination med en stabil botten ger jämn tryckavlastning och skön följsamhet så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Kanterna är förstärkta vilket ger madrassen extra stabilitet. Madrassen hålls ordentligt på plats av ett insytt tygband.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Fodralet är lätt att ta av och tvätta vilket bidrar till en mer hygienisk sovmiljö och håller din bäddmadrass fräsch längre.

Frakt ingår ej vid köp av sängar i Bas-serien.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket/Polyeter
Garanti: 10 år
Garanti Motor: 10 år
Höjd: 37 cm
Längd: 200, 210
Motoregenskaper: Batteribackup, Handkontroll, Justerad fot och huvudända
Leveranstid: 2-3 veckor
Sängtyp: Ställbar säng
Zonindelning: Enzon
Serie: Bas