Testvinnare

Testvinnare

BÄST I TEST

SIGNATUR KONTINENTALSÄNG MED BÄDDMADRASS LINA

Vi är bäst i test – igen! Vår testvinnande kontinentalsäng Signatur har tredubbla lager resårer med bra fjädringsegenskaper. Resårkombinationen ger ett följsamt stöd och avlastning för hela kroppen och har en mjukare resår vid skulderpartiet som ger extra tryckavlastning. I sängens mellanmadrass ligger ett lager naturlatex som är ventilerande och ger ett bra sovklimat. Den kraftiga ramen ger långvarig hållbarhet och stabilitet.


testvinnare kontinentalsäng
testvinnare säng

 


 

 

SIGNATUR RAMSÄNG MED BÄDDMADRASS SVEA

Vår testvinnare har trippla komfortlager och tryckavlastande resårer med ergonomiska egenskaper. Den följsamma zonindelningen får axeln att sjunka ner ordentligt samtidigt som resten av kroppen får jämnt stöd. Sängen har en ventilerande bäddmadrass med hålad kärna och fodral med nätkant som ger bra andningsförmåga.


testvinnare ramsäng
testvinnare säng
 

 Sängens fördelar

• Tydlig zonindelning med bra ergonomiska egenskaper ger utmärkt stöd och flex för rygg, axel, svank och höft.

• Bäddmadrassen har extra bra andningsförmåga tack vare att den är hålad. Fodralet går att ta av och tvätta vid behov, vilket ger ännu längre livslängd.

• Resårerna i tre lager ger tryckavlastande förmåga och stadighet i ett. Effekten blir en följsam komfort utöver det vanliga.

• Möbeltyget är smutsavvisande, slitstark och finns i sex tidlösa färger – allt för att det stilrena utseendet ska bestå

Bäddmadrass Svea

Vår bäddmadrass Svea är tillverkad i högelastiskt polyeterskum med hålad kärna och har ett vadderat fodral som ger behaglig komfort. Madrassen har ett följsamt stretchtyg och kärnan är ÖkoTex-certifierad, precis som tyget i bäddmadrassen.

Signatur Resårbotten

Den 32 cm höga resårbotten består av tryckavlastande pocketresårer med så kallad "Duozon", som ger mjukare komfort vid axlarna och ett jämnt stöd för resten av kroppen. Resåren har förstärkta kanter av fast Formex-skum som tillsammans med den extra kraftiga träramen gör att sängen blir extra stabil. Pocketresårer tillsammans med stadiga bonellresårer och tjocka träribbor i botten ger en extra stadig grund – allt för att sängen ska hålla länge. Därför kan vi lova 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

ALLA SIGNATURMODELLER