Testvinnare

Filter
filter
 1. Sängstorlek
  Dubbelsäng (160-210 cm)
Filtrera
Sängstorlek
 1. Dubbelsäng (160-210 cm)
1245 av 1245

Produkter

Sätt fallande sortering
 1. kontinentalsang_signatur_deluxe

  Kontinentalsäng Signatur Deluxe

  • Bäst i test 2 år i rad
  • Alltid prispressad
  • Luftigt och svalt naturmaterial
  27 995 kr
1245 av 1245

Produkter

Sätt fallande sortering

Testvinnande sängar från KungSängen

Bäst i test för - två år i rad!

Signatur kontinentalsäng och Signatur ramsäng från KungSängen blev utnämnda bäst i test i oberoende test - två år i rad!

”På KungSängen utvecklar och tillverkar vi sängarna själva och säljer endast i våra egna kanaler i fysisk butik och på webben. Dessutom kör vi själva ut sängen till kunden med egna bilar och personal. Det ger oss möjlighet att möta kunden vid flera tillfällen och därigenom ta till oss deras förväntningar. Vi lägger mycket tid och energi på att utveckla vårt sortiment och har gjort så i mer än 20 år. Därför är det extra kul och en bekräftelse för oss att våra sängar klarar alla krav genom att få bäst i test två år i rad. Vi är mycket stolta över utmärkelsen.” Peter Gustafsson, VD för KungSängen.

Bäst i test Signatur Kontinentalsäng Bäst i test Signatur Kontinentalsäng Bäst i test Signatur Kontinentalsäng

Bäst i test för KungSängens kontinentalsäng Signatur!

För andra året i rad blev Signatur vinnaren i oberoende sängtest. Signatur presterade bäst av alla kontinentalsängar i ergonomidelen – både med och utan bäddmadrass. Signatur var dessutom den enda kontinentalsängen som uppfyllde testkraven för minimalt slitage under 12 år.

KungSängen Signatur bäst i test av 10 ramsängar

Totalvinnaren i oberoende sängtest blev Signatur. Signatur hade bäst ergonomi av alla ramsängar – och det både med och utan bäddmadrass. Signatur levde dessutom upp till kraven för minimalt slitage under 12 år.

Bäst i test Signatur Ramsäng Bäst i test Signatur Ramsäng Bäst i test Signatur Ramsäng

Våra testvinnande sängar