Madrasser

Madrasser

Madrasser

Våra bäddmadrasser finns i flera olika modeller som alla har en luftig vaddering med ett följsamt mjukt stretchtyg. De allra bästa bäddmadrasserna innehåller stoppning av naturmaterial som ger en luftig, skön och långvarig sovmiljö. I vårt madrassutbud finns även enkla skummadrasser som passar bra till barnsängen eller gästsängen.

Är du dessutom ute efter en längre eller kortare längd på madrassen kan du lägga en specialbeställning i någon av våra butiker.

Oavsett vilken av alla våra madrasser du väljer kan du vara säker på att din madrass håller hög standard i kvalitet och komfort.

Välja & byta bäddmadrass >


STRETCHTYG
Våra bäddmadrasser har ett luftigt och följsamt stretchtyg, vilket är avgörande för att du ska få maximal kontakt med de tryckavlastande resårerna i din säng. 

FORMEX™
Vårt polyeterskum är speciellt framtaget efter vår höga kvalitetsstandard, vilket alltid ger dig följsam komfort med optimalt luftgenomsläpp och längsta hållbarhet.

TALALAYLATEX®
Naturmaterial med ventilerande egenskaper som leder bort fukt och värme. Anpassar sig efter kroppens konturer och är både tryckavlastande och följsamt.

NATURMATERIAL
Tagel, ull, Talalaylatex® och bomull andas väl och har en fantastisk förmåga att forma sig efter din kropp. Ger dig ett svalt och behagligt sovklimat.