Bäddmadrasser

Bäddmadrasser

Bäddmadrasser

Bäddmadrasser för alla

KungSängen har ett brett utbud av bäddmadrasser, i flera modeller och material. Gemensamt är att alla har en luftig vaddering med ett följsamt mjukt stretchtyg. Med en bäddmadrass i premiumklassen får du en madrass som formar sig efter dina konturer. De tillverkas i naturmaterial som naturlatex eller tagel som i sig ger en luftig, skön och långvarig sovmiljö. I bassortimentet tillverkas våra bäddmadrasser med polyeterskum som är speciellt framtaget efter vår höga kvalitetsstandard, vilket alltid ger dig följsam komfort med optimalt luftgenomsläpp och längsta hållbarhet.

Oavsett vilken av alla våra madrasser du väljer kan du vara säker på att din madrass håller hög standard i kvalitet och komfort.

Välja & byta bäddmadrass >


STRETCHTYG
Våra bäddmadrasser har ett luftigt och följsamt stretchtyg, vilket är avgörande för att du ska få maximal kontakt med de tryckavlastande resårerna i din säng. 

FORMEX™
Vårt polyeterskum är speciellt framtaget efter vår höga kvalitetsstandard, vilket alltid ger dig följsam komfort med optimalt luftgenomsläpp och längsta hållbarhet.

TALALAYLATEX®
Naturmaterial med ventilerande egenskaper som leder bort fukt och värme. Anpassar sig efter kroppens konturer och är både tryckavlastande och följsamt.

NATURMATERIAL
Tagel, ull, Talalaylatex® och bomull andas väl och har en fantastisk förmåga att forma sig efter din kropp. Ger dig ett svalt och behagligt sovklimat.