Formsytt Kuvertlakan Norberg Vit/Orange

Formsytt Kuvertlakan Norberg Vit/Orange

Formsytt lakan med perfekt passform som ligger slätt hela natten. Materialet är oemotståndligt mjukt i fintrådig bomullspercale. Lakanet kommer i en snygg och praktisk tygväska. Finns i fler färger och storlekar och matchar påslakanset Norberg. Öko-Tex certifierad.
695 kr
Visa lagerstatus i din butik

Produktspecifikation

Material: mjuk, kammad och tvättad bomullspercale. Produkten är Öko-tex godkänd. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Trådtäthet: 190

Design: Matchar påslakanset Norberg. Tack vare bandet på undersidan som knäpps med en knapp ligger lakanet slätt och stilla på bäddmadrassen hela natten och ger en lyxig nybäddad känsla. Lakanet kommer i en snygg och praktisk tygväska som kan användas i vardagen.

Tvättråd:
Tvätta separat i 60 grader, ej tillsammans med hårda material så som frotté. Lufttorkas eller torktumlas försiktigt så behåller materialet sin släta yta längre.

FRIDA HANSDOTTER X KUNGSÄNGEN
- Jag ville göra en kollektion som ger harmoni. I mitt hem, och speciellt i sovrummet, är det viktigt för mig att vara omgiven av material och färger som hjälper mig att hitta lugnet. Kollektionen är gjord i mjuk bomull, och i stället för förpackningar valde jag praktiska tygpåsar som du kan använda i din vardag. Hoppas att du, precis som jag, hittar lugnet och harmonin i din nya bäddning. /Frida Hansdotter

Recensioner

Snabbfakta

Materialspecifikation:
100% Bomullspercale
Tvättråd:
Maskintvätt 60°C
Serie:
Frida Hansdotter
Material:
Bomullspercale
Frakt

Leverans av säng och bäddmadrasser
Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 3-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker:
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter
Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.

Måttanpassa din säng

Måttanpassning
Vill du ha en säng utöver det vanliga? Vi erbjuder måttbeställning där du helt själv bestämmer vilka mått din säng ska ha. Läs mer om Måttbeställning här.

Svensktillverkat

Tryggt, hållbart och svensktillverkat

  • Vi tillverkar din säng efter beställning i vår fabrik i Enköping.
  • Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  • Virket i din säng är av obehandlad svensk gran som är kontrollerat för ansvarsfullt skogsbruk vilket tar hänsyn till både människor och miljö.
  • Sov på saken i 180 dagar! Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och byta fasthet om du inte är nöjd.
  • Vi tror på vårt hantverk! Därför erbjuder vi hela 30 års garanti på alla våra sängar (gäller ram och fjäderbrott).