Information till dig som kund om KungSängens ställningstagande gällande Corona (Covid-19)

Välja säng

När du väljer säng hos oss på KungSängen tycker vi att du ska utgå från det som känns viktigast och mest prisvärt för dig. Är priset avgörande för dig men du vägrar göra avkall på komforten är det våra bassängar du ska titta lite extra på. Om det är sängens ut­seende som är allra viktigast för dig kan vi tipsa dig om våra komfort- och designsängar som du hittar i ett brett prisspann. Är du beredd att investera lite mer och har extra höga kvalitetskrav på både hälsa och miljö är våra natursängar rätt val för dig. Vi på KungSängen har valt att dela in våra sängar i fyra olika sängserier som är indelade efter olika prisnivåer så att det ska bli enklare för dig att välja säng!

Vilken sängtyp passar mig?

Sängsortiment hos oss på KungSängen består av tre olika sängtyper som har olika egenskaper.


Ramsängen

Resårmadrass med ribbor i botten som hålls ihop av en träram. Uppbyggd av en, två eller tre resårlager i samma madrass, ovanpå ligger en bäddmadrass. Ramsängen är enkel att sätta ben på eller lägga direkt i en sängstomme.

Ställ två ramsängar bredvid varandra och komplettera med en dubbel bäddmadrass så fungerar den utmärkt även som dubbelsäng. Fördelen med en ramsäng är att den är både komfortabel och prisvärd. 

Till våra ramsängar >

 

Kontinentalsängen

Uppbyggd i tre lager med två ramsängar underst och i mitten en fullbred resårmadrass som går att få i olika komfort på vardera sida av sängen, överst en bäddmadrass. Till kontinentalsängen rekommenderar vi lite lägre ben.

Investera i en extra bred kontinentalsäng så finns det plats även för småbarnen, hunden eller katten. Fördelen med kontinentalsängen är att du slipper skarven mellan madrasserna och att du får mycket vardagslyx för pengarna. 

Till våra kontinentalsängar >

Motorsängen

Ställbar resårsäng som med ett enkelt knapptryck går att justera efter behov och situation. Uppbyggd av en träram och en rörlig konstruktion med en resårmadrass ovanpå, överst en bäddmadrass.

Även denna sängtyp går att placera i en sängstomme, men vi rekommenderar ändå att sätta ben på den eftersom det blir stadigast. Snåla inte på bredden, satsa gärna på en lite bredare motorsäng så att det blir lättare att vända sig om i sängen. Fördelen med en motorsäng är att den är funktionell. 

Till våra motorsängar >